Atag Wize modulerende klokthermostaat

De Atag WiZe is een digitale modulerende klokthermostaat met uitgebreide mogelijkheden. Deze luxe uitvoering beschikt over een groot, helder LCD beeldscherm. Het scherm is makkelijk bedienbaar en de programma’s zijn eenvoudig in te stellen en uit te lezen.

Intelligente thermostaat
De Atag WiZE is een intelligente klokthermostaat door zijn zelflerende eigenschappen. De zelflerende software zorgt dat de thermostaat zelf bepaalt wanneer uw cv-ketel aanslaat, om op het juiste moment de door u vooraf ingestelde temperatuur te bereiken. Zo stookt u energiezuinig en is het op het juiste moment comfortabel warm in huis.

Handig digitaal LCD scherm
De Atag WiZe regelt niet alleen de temperatuur, hij geeft ook uitbreide informatie over de actuele temperatuur en uw ingestelde programma’s. Daarnaast leest hij als het ware de CV-ketel uit op mogelijke storingen en defecten en geeft daarover direct informatie via het grote LCD scherm. Tevens kan de thermostaat dankzij zijn zelflerende functie op de meest efficiënte wijze de woning op de juiste temperatuur houden.

Opvallende kenmerken:

  • Digitale modulerende klokthermostaat met groot LCD beeldscherm
  • 7 dagen/ 24 uur programmeerbaar
  • Zelflerend aanwarmgedrag
  • Geschikt als weersafhankelijke regelaar
  • Displaymenu met buitentemperatuur, waterdruk en vlamsymbool