Cv-ketel aanbieding

Ketelcompany combineert scherpe prijzen met de service en het vakmanschap van een lokale, erkende en betrouwbare installateur. Dit kunnen we waarmaken door een goed geselecteerd aanbod A-merk cv-ketels, gunstige afspraken met leveranciers en een gestandaardiseerd montageproces.

Extra aantrekkelijke cv-ketel aanbieding
Daarnaast heeft Ketelcompany altijd een extra aantrekkelijke cv-ketel aanbieding in de webshop. Alle ketels zijn van Atag of Intergas. Twee A-merken die bekend staan om hun duurzame en kwalitatief goede cv-ketels.

Geen extra installatiekosten bij cv-ketel aanbieding
Het installeren van een nieuwe cv-ketel kost al snel € 500,- tot € 700,-. Ook bij onze cv-ketel aanbiedingen brengt Ketelcompany geen extra installatiekosten en voorrijkosten in rekening. De prijs van de cv-ketel aanbieding is altijd inclusief montage door gecertificeerde en ervaren monteurs bij u uit de buurt.

Eerste twee jaar gratis service- en onderhoud
Sluit u direct bij de aankoop van uw cv-ketel een service- en onderhoudscontract af, dan is deze de eerste twee jaar gratis. We zijn dan 24/7 bereikbaar voor storingen. U bespaart direct € 152,- op de abonnementskosten en alle problemen worden de eerste twee jaar kosteloos verholpen.