Nieuwe CV-ketel kopen en installeren

Een nieuwe cv-ketel kopen en installeren levert direct een besparing op. Bovendien sluit u op uw nieuwe cv-ketel gemakkelijk een slimme thermostaat aan. Die regelt comfortabele warmte in huis en zorgt dat u optimaal zuinig stookt. Zo verdient u de aankoop van uw nieuwe cv-ketel snel weer terug!

Voordelige cv-ketel inclusief installatie en voorrijkosten
De aanschaf van een cv-ketel is een behoorlijke investering. Vaak komen daar de kosten (zo’n € 500,- tot € 700,-) voor de installatie nog bij. Bij Ketelcompany is de prijs van uw nieuwe cv-ketel altijd inclusief voorrijkosten en montage door gecertificeerde en ervaren monteurs bij u uit de buurt.

Standaard installatie
De installatie van de cv-ketel is bij de prijs inbegrepen als het gaat om een standaard installatie. Dat wil zeggen: het vervangen van de bestaande cv-ketel. Het aanleggen van een nieuwe cv-installatie of een cv-ketel installeren op een andere plek vallen hier niet onder. Daarvoor maken we in overleg met u graag een offerte.

De standaard installatie bestaat uit:

  • Leveren en monteren van de nieuwe cv-ketel.
  • Demonteren en afvoeren van de oude cv-ketel.
  • Alle benodigde materialen (o.a. aansluitmaterialen en -koppelingen, pijp, expansievat, overstortventiel, inlaadcombinatie, etc.).
  • Aansluiten van de cv-ketel op het bestaande rookgaskanaal.
  • Cv-ketel inregelen, afstellen en proefstoken.

>>Bekijk de uitgebreide montagevoorwaarden

Hoe gaat een cv-ketel kopen en installeren in zijn werk?
Een cv-ketel kopen en installeren bij Ketelcompany werkt als volgt: binnen 24 uur nadat u een cv-ketel heeft besteld, nemen we contact met u op om een afspraak te plannen en alles met u door te nemen. Binnen een dag is de nieuwe cv-ketel geïnstalleerd. De installateur vertrekt pas wanneer de cv-ketel goed is ingeregeld, afgesteld en uitgetest.

Regelmatig onderhoud bespaart kosten
Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel bespaart kosten, geeft u zekerheid en waarborgt uw veiligheid:

  • Het verlengt de levensduur van uw cv-ketel.
  • Uw ketel wordt optimaal zuinig afgestemd, wat energiekosten bespaart.
  • Het garandeert een veilige werking van de cv-ketel.
  • Altijd een goed werkende ketel en een comfortabel warm huis.
  • Bij problemen of storingen is Ketelcompany 24/7 bereikbaar.

Eerste 2 jaar gratis service- en onderhoud
Bij de aankoop van uw nieuwe cv-ketel is het service- en onderhoudscontract de eerste 2 jaar gratis. Dit levert direct een besparing van €152,- op uw abonnementskosten op. Heeft u een storing? Dan is Ketelcompay 24/7 bereikbaar. Alle problemen worden de eerste 2 jaar kosteloos opgelost.

Lees hier alles over het service- en onderhoudscontract.

Cv-ketel kopen of huren?
Een nieuwe cv-ketel die periodiek gecontroleerd en goed onderhouden wordt, gaat gemiddeld 15 jaar mee. Wanneer u de eenmalige aanschaf en de kosten voor service- en onderhoud over die periode vergelijkt, is een cv-ketel kopen zonder meer goedkoper dan een cv-ketel huren. Een onafhankelijke vergelijking laat dit eenvoudig zien.

Aansluiting op vloerverwarming mogelijk
Alle cv-ketels van Ketelcompany zijn geschikt om aan te sluiten op elke vloerverwarming. Hiervoor is een tweewegklepset nodig, die zorgt voor de juiste afstemming met de verwarmingsthermostaat. Wanneer u deze niet heeft, kunnen we deze eenvoudig aansluiten.

Garantie
Heeft u vanaf de aankoop van uw cv-ketel bij ons een service- en onderhoudscontract, dan bent u verzekerd van 15 jaar garantie op Atag cv-ketels en 5 jaar op de Intergas cv-ketels. Bekijk de uitgebreide garantievoorwaarden.

Wat te doen bij klachten
Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Bent u niet tevreden over uw nieuwe cv-ketel of de manier waarop u bent geholpen door de medewerkers van Ketelcompany? Neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.

Ketelcompany
✓ De nieuwste A-merk cv-ketels
✓ Gratis vervangen en afvoeren van uw oude cv-ketel
✓ Geen extra voorrijkosten
✓ Aantrekkelijke garantievoorwaarden
✓ Eerste twee jaar gratis service- en onderhoud
✓ Gecertificeerde installateurs bij u uit de buurt