Honeywell Klokthermostaat Chronotherm Touch

De Honeywell Chronotherm klokthermostaat is een eigentijdse thermostaat met een eenvoudig te bedienen touchscreen en een mooie, strakke vormgeving.

Eenvoudig te bedienen touchscreen
Met het touchscreen kunt u eenvoudig voor 7 dagen in de week de gewenste temperatuur in huis instellen. De temperatuur is voor wel 6 perioden per dag afzonderlijk instelbaar. Het programma is logisch en gebruiksvriendelijk. Het display geeft u op ieder gewenst moment informatie over de actuele kamertemperatuur, de ingestelde temperatuur, de tijd en uw voorgeprogrammeerde instellingen.

Intelligente thermostaat
De Honeywell Chronotherm Touch is een innovatieve klokthermostaat doordat hij beschikt over een automatische nachtverlaging en zelflerende software. De zelflerende eigenschap zorgt dat de thermostaat zelf bepaalt wanneer de cv-ketel moet aanslaan om op het juiste moment de door u ingestelde temperatuur te bereiken. Dit maakt zijn werking efficiënt en zeer energiezuinig.

Bespaar op uw energierekening
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zorgt deze thermostaat voor meer comfort en minder energiekosten. De communicatie met de cv-ketel vindt plaats op basis van het OpenTherm® communicatieprotocol. Deze staat garant voor meer comfort en een beter rendement.

Opvallende kenmerken:

  • Energiezuinig stoken
  • Zeven dagen per week afzonderlijk in te stellen
  • Informatief display in het Nederlands
  • Gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Geschikt voor vloerverwarming