Over Ketelcompany

Ketelcompany verkoopt en installeert cv-ketels in de regio Apeldoorn en de Veluwe. We zijn onderdeel van een erkend installatiebedrijf, zitten dichtbij de klant en zijn snel ter plaatse bij storingen of problemen.

Voordeel van Ketelcompany
In tegenstelling tot andere webshops heeft Ketelcompany eigen ervaren en goed opgeleide installateurs in dienst. Ze zijn betrokken bij uw aankoop en begeleiden u van begin tot eind bij de keuze en installatie van uw nieuwe cv-ketel.

Ketelcompany: scherp gesteld op prijs en kwaliteit
Ketelcompany combineert een scherp geprijsd aanbod van de nieuwste A-merk cv-ketels met een betrouwbare service en het vakmanschap van erkende installateurs. Die scherpe prijs kunnen we aanbieden door een bewust gekozen selectie kwaliteitsketels van Atag en Intergas en gunstige afspraken met onze leveranciers.

Zo komt u tot de beste koop!
Heeft u vragen? Wilt u weten welke ketel het beste past bij uw situatie en uw wensen? Neem direct contact op! U heeft bij Ketelcompany altijd een vast contactpersoon die u van begin tot eind kan adviseren en begeleiden. Zo komt u tot de beste koop!

✓ De nieuwste A-merk cv-ketels van Atag en Intergas
✓ Incl. gratis installatie
✓ Geen extra voorrijkosten
✓ Gunstige garantievoorwaarden
✓ Eerste twee jaar gratis service- en onderhoud
✓ Scherp gesteld op prijs en kwaliteit
✓ Erkend installatiebureau met eigen ervaren en vakkundige installateurs
✓ Één contactpersoon en advies op maat

Ketelcompany is Atag Selectdealer
Aangesloten bij Sterking en KVINL